Nieuws

Home » Nieuwe participant!

Nieuwe participant!

Een memorabel feit! 

Op maandag 25 januari hebben wij en onze partners CampSolutions en Glamp Outdoor Camp de handtekening gezet onder de participatie met Grehamer & Company. Grehamer steunt veel belovende ondernemingen door middel van ervaring, kennis en kunde om groei en optimalisatie te faciliteren. Wij zijn trots op het vertrouwen dat de eigenaren van Grehamer & Company hiermee uitdragen naar ons. Zeker in bijzondere tijden als deze waarin het coronavirus veel effect heeft op bedrijven.

Totstandkoming van Glamp Outdoor Camp 

Dit gold ook voor onze partner CampSolutions. Zij zijn groot aanbieder van bijzondere slaapaccommodaties aan bekende festivals in binnen- en buitenland. Met lede ogen moesten ze aanzien hoe hun business afgelopen jaar verdween. Festival naar festival werd geannuleerd om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan.

Doordat de overheid adviseerde vakantie naar het buitenland te vermijden zocht men naar bijzondere verblijven in Nederland. Om in deze behoefte tegemoet te komen kwam, in samenwerking met Bungalowpark Hoenderloo, Glamp Outdoor Camp tot stand. CampSolutions verhuurde unieke slaapaccommodaties midden in de ongerepte natuur aan de rand van nationaal park De Hoge Veluwe. Het concept was een groot succes. In de zomer van 2020 hebben de slaapaccommodaties gasten voorzien van een bijzonder verblijf. Hierdoor veranderde het businessmodel van CampSolutions van festival hectiek naar glamping concepten. 

En toen was daar CampSolutions

Wouter Leuven, eigenaar van CampSolutions, zag door de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties kansen in het aanbieden van meer luxueuze glamping tenten. Hij maakte de sprong in het diepe en richtte CampSolutions op. CampSolutions biedt unieke en luxe glamping tenten aan voor Business 2 Business. 

Aankomende maanden worden er op meerdere plekken in Nederland de eerste CampSolutions tenten gerealiseerd. Daarnaast wordt het Glamp Outdoor Camp concept op meerdere campings uitgerold. Op dit concept worden er zowel tenten van CampSolutions als CampSolutions aangeboden. 

Op www.grehamer.nl kunt u meer informatie vinden over onze nieuwe participant! Benieuwd naar de slaapaccommodaties van onze partner CampSolutions? Op www.campsolutions.com/slaapaccommodaties vindt u het volledige aanbod.

8 januari 2021 door: CampSolutions

Sparren met een expert?

Neem contact met ons op via

+31 (0) 55 505 05 10

 

Recente Nieuwsitems

Nieuwe luxe design outdoor suite

De Cuber Suite -  Luxe design outdoor suite  Afgelopen zomer en najaar hebben we samen met Studioworks Design een bijzonder product ontwikkeld. Ditmaal geen tent maar een waanzinnige Cuber Suite! Naar aanleiding van het kersverse Cuber concept van Roompot en Break...