Nieuws

Home » Nieuwe luxe design outdoor suite

Nieuwe luxe design outdoor suite

De Cuber Suite –  Luxe design outdoor suite 

Afgelopen zomer en najaar hebben we samen met Studioworks Design een bijzonder product ontwikkeld. Ditmaal geen tent maar een waanzinnige Cuber Suite! Naar aanleiding van het kersverse Cuber concept van Roompot en Break Away Concepts. CampSolutions is bekend vanwege haar Glamping tenten en Safaritenten. Het blijft dus niet bij alleen tenten. De naam zegt het al “Structures”. Meer dan tenten alleen. 

Wat is een Cuber Suite?

De Cuber Suite is een luxe design outdoor suite waardoor u wenst dat uw vakantie nooit eindigt. De Cuber Suite heeft een robuuste maar stijlvolle uitstraling. Het is een bijzonder exemplaar in het glamping- en vakantiehuis landschap. De Suite is voorzien van een luxe keuken, badkamer en een fijne leefruimte om heerlijk tot rust te komen. Door de grote glaspartijen, zoveel in de woonkamer/keuken als in de slaapkamer, lijkt de scheiding tussen binnen en buiten te vervagen. Het creëert een bijzonder ruimtelijk effect. En wat dacht u van de regendouche met glazen dak waardoor het water uit de hemel lijkt te vallen? De Cuber Suite zal de gast op elk vlak verbazen. Het slot van de voordeur, de verlichting, airco en zonwering worden bediend met de Cuber app. High tech luxe op 42 vierkante meter.

Waar komt u de Cuber Suite tegen? 

De eerste 30 luxe Cuber Suites zijn een feit! Roompot, grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland, gaat in maart starten met de realisatie van het Cuber concept aan de voet van het nationale park De Hoge Veluwe op Glamp Outdoor camp.

Het Cuber concept

De Cuber Suites zijn onderdeel van het vakantieconcept Cuber wat is ontwikkeld door Break Away Concepts en Roompot. Cuber is een app waarmee u het beste uit uw verblijf kan halen. De app koppelt u met een persoonlijke lokale gids. Deze geeft u tips over de must sees en hidden gems, maar staat ook voor u klaar voor vragen over de Suite of bij te boeken services. Cuber biedt individuele en op maat gemaakte service door een eigen lokale gids en de vrijheid van een vakantiehuis midden in de natuur. Er is geen receptie om u in te checken en geen speeltuin of animatieprogramma. Bij Cuber is de omgeving de grootste faciliteit. Hiermee lanceren Roompot en Break Away Concepts een nieuwe vakantie-ervaring gericht op millennials.

De Cuber Suites worden op nog minstens 4 andere locaties gerealiseerd. Uiteraard allemaal op bijzondere plekken in ongerepte natuur. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Cuber Suite? Kijk voor meer informatie op www.cuber.nl.

 

Glamping tent kopen?

Safaritent kopen?

 

2 februari 2021 door: CampSolutions

Sparren met een expert?

Neem contact met ons op via

+31 (0) 55 505 05 10

 

Recente Nieuwsitems

Nieuwe participant!

Een memorabel feit!  Op maandag 25 januari hebben wij en onze partners CampSolutions en Glamp Outdoor Camp de handtekening gezet onder de participatie met Grehamer & Company. Grehamer steunt veel belovende ondernemingen door middel van ervaring, kennis en kunde om...