Vanaf de oprichting in 2008 heeft CampSolutions zich ontwikkeld als expert in het realiseren van belevenisrijke tijdelijke campings en in het ontwikkelen en verkopen van comfortabele glamping- en safaritenten. Ons sterke en diverse team zet zich samen met meerdere gewaardeerde partners in voor een optimale ervaring voor onze klanten en gebruikers.

Het hart van onze operatie bevindt zich in Twello, waar we onze voorraad verhuurtenten bewaren, interieur vervaardigen in onze werkplaats, en reparaties uitvoeren in ons eigen naaiatelier.

U bent van harte welkom!

Wouter Leuven

Eigenaar

Jolanda Ganzevles

Financiën en administratie

Marian Kleiboer

Atelier

Matthew Freeman

Werkplaats

Jordy Damen

Buitendienst

Frank van Rooijen

Buitendienst

Reinier Weterkamp

Technische dienst

Roy van Tilburg

Backoffice

Sander Slots

Magazijn

onze accomodaties op uw glamping of festival?

We bespreken graag de mogelijkheden!

werkplaats en atelier

Het adviesgesprek

Naast ons huidige aanbod zijn we specialist in maatwerk. Samen bespreken we uw wensen waarbij we een advies uitbrengen. Wordt het een gezinstent of juist voor twee personen? Welke materialen heeft u in gedachten? Wat wordt de locatie van de tent? Samen met u nemen we stapsgewijs alle punten door.

De ontwerpfase

Hebben we alles in kaart gebracht? Op de tekentafel wordt de tent uitgewerkt in een gedetailleerde (3D) tekening door onze technische tekenaar. Samen met u bekijken we het ontwerp en passen het aan tot u tevreden bent met het eindresultaat.

De realisatie

Bent u zover? Ons enthousiaste team gaat graag aan de slag met de realisatie van de op maat gemaakte tent. Inkoop, transport en een opbouwteam worden geregeld voor de (turn-key) oplevering waarbij we u van elke stap op de hoogte houden.

 

Partners

CampSolutions werkt op een aantal gebieden duurzaam samen met partners, bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een nieuw model tent, bij het marketen van onze producten, of bij de aankoop van de beste kwaliteit materialen.

We geloven erin dat we samen met onze partners de beleving voor u en uw gebruikers nog beter zullen maken.