Giant Hat

Thuis in een tipi

Giant Hat

Thuis in een tipi

Giant Hat

Thuis in een tipi
Home » Giant Hat

Giant Hat

Wat is er nou echt een bijzondere beleving op gebied van glamping? Overnachten in een tipi die als thuis voelt! Deze Giant Hat heeft alleen een mooie locatie en een gaaf interieur nodig en het wordt de eyecatcher van uw glamping. Deze niet geheel onbelangrijke 'zeer fotogenieke' tipi biedt een bijzondere beleving. De tipi voelt knus en warm aan en het is de ideale accommodatie voor een royale overnachting dicht op de natuur. Wat deze glampingtent echt uniek maakt is de mogelijkheid om meerdere zijdes te openen voor een verkoelend briesje bij zonnig weer of te genieten van een goed uitzicht.

Specificaties

Deze tipi van Zweedse oorsprong bevat brandvertragend canvas geproduceerd door Ten Cate. De houten palen zijn van langzaam groeiend douglashout, afkomstig van de douglasspar. De oppervlakte van deze tent is 83 m2 met een diameter van 10 m. Daarnaast is de tent in een kleine variant (Little Hat) en grote variant (Giant Hat) beschikbaar. Door de grote ruimte is het ook uitermate geschikt om ingezet te worden als restaurant of voor indoor activiteiten op uw camping of glamping. De hoogte van de tent inclusief nok is 7,7 meter. Bovenin de nok zit een losse (rook) flap waarmee een opening gecreëerd wordt. Hierdoor is het mogelijkheid binnenin de tent een vuurtje aan te leggen in een vuurschaal.

Basisprijs: €13.400,00

Ruim en sfeervol
Multi inzetbaar o.a. als slaap- en activiteitenlocatie of restaurant
Sterk frame van langzaam groeiend douglashout
Brandvertragend canvas van Ten Cate
Voor- en achteringang
Stevig te verankeren
Inclusief nokflap voor ventilatie

Plattegrond

Totaal oppervlakte: 83m2
Totale diameter: 10Ø
Hoogte: 7,7m
Aantal personen: 2-4

onze accomodaties op uw glamping?

We bespreken graag de mogelijkheden!

Heeft u interesse in één of meerdere structuren? Vul het onderstaande contactformulier in. Noteer alvast eventuele vragen en/of opmerkingen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

  • Geïnteresseerd in:

Wellicht ook interessant

Flores

Flores

2

6m2

Armytent

Armytent

8

25m2

Bunkhouse

Bunkhouse

2

9m2

Air

Air

2

14m2

Wood Lodge Junior

Wood Lodge Junior

2

13 - 18m2

Dreamotel

Dreamotel

2

7m2