Al vele jaren bedient CampSolutions meerdere toonaangevende festivals in de Benelux en andere Europese landen. Met onze uitgebreide voorraad pop-up tenten helpen we festivals en grote evenementen nog meer beleving en sfeer te bieden aan hun gasten tijdens meerdaagse programma’s.

Turnkey oplossingen

Voor een aantal partners verzorgen we de volledige realisatie van een tijdelijke glamping; van uittekenen, planning en transport, tot op- en afbouw. In enkele gevallen verzorgen we ook on-site services tijdens de evenementen. In ons eigen magazijn zorgen we ervoor dat de tenten worden schoongemaakt en voeren we eventueel benodigde reparaties uit in ons eigen naaiatelier.

“DRY HIRE”

Het is niet altijd mogelijk om de gehele realisatie voor onze rekening te nemen. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om onze tenten te huren zonder volle op- en afbouwdiensten.

Een toegewijde partner werkt op deze manier samen met ons, en kan eventueel een rol spelen bij het realiseren van evenementen van beperkte omvang. Wij verwijzen u desgewenst graag door.

Interesse in de pop-up solutions van Campsolutions?

Neem contact op via onderstaand formulier.

onze accomodaties op uw festival?

We bespreken graag de mogelijkheden!

U kunt ons vinden op deze events