Panorama Tent

Bijzondere verschijning in elk landschap

Panorama Tent

Bijzondere verschijning in elk landschap

Panorama Tent

Bijzondere verschijning in elk landschap
Home » Panorama Tent

Panorama Tent

De Panorama Tent is met zijn unieke ovale vorm een bijzondere verschijning in elk landschap en biedt luxe en comfort. De glamping tent is in lijn met onze filosofie om bijzondere ruimtes te creëren door design en functionaliteit te combineren. De gebogen houten structuur geeft het van binnen een prachtige natuurlijke uitstraling. Gemaakt vanuit onze liefde voor het buitenleven heeft de Panorama Tent het vermogen om de gasten optimaal te laten genieten van de omgeving. Ervaar de omgeving als een echte panorama met een verbluffend wijds uitzicht door de vele grote ramen. Het panorama dak biedt naast een natuurlijk lichtinval een magische doorkijk naar de sterrenhemel. Bij deze tent kunt u ervoor kiezen van de gebaande paden af te gaan want de ruimte biedt vele mogelijkheden. Wat dacht u van een inspirerende vergaderruimte of een rustgevende yoga- en meditatieruimte? Een bijzondere verschijning om op de mooiste plekken te worden neergezet.

Specificaties

De Panorama Tent is beschikbaar in drie verschillende modellen: de 30, 35 en 40 en wordt standaard geleverd met een water- en insectenbestendig grondzeil. Geef uw tent een upgrade met een houten vloer, sanitair of keuken voor extra comfort. Het berkenhouten frame is volledig CNC gefreesd en aan elkaar bevestigd met stalen koppelingen waardoor de tent uiterst duurzaam is. Het tentdoek is gemaakt van kwalitatief zeer hoogwaardig PVC van Serge Ferrari. De ovale vorm zorgt voor een hoge wind- en sneeuwbelasting wat bijdraagt aan een langere levensduur. Door zijn compacte afmeting is de Panorama Tent ook zeer goed te verwarmen wat het geschikt maakt voor winterse omstandigheden.

Basisprijs: €10.500,00

Unieke ovale vorm
Panoramaview
Uiterst duurzaam frame van CNC gefreesd berkenhout met stalen koppelingen
Kwalitatief hoogwaardig PVC van Serge Ferrari
Inclusief water- en insectenbestendig grondzeil
Inclusief ventilatiesysteem en muskietennet
3 verschillende standaard uitvoeringen
Hoge wind- en sneeuwweerstand
Optie: keuken- en sanitaire voorziening, houten vloer en meerdere warmtebronnen

Plattegrond

Aantal personen: 2-4
Gebruikersruimte binnen: 36m2
Gebruikersruimte buiten: 15m2
Totaal vloeroppervlakte: 52,5m2
Hoogte: 2,6m
Aantal personen: 2-4
Gebruikersruimte binnen: 44m2
Gebruikersruimte buiten: 15m2
Totaal vloeroppervlakte: 56,5m2
Hoogte: 2,6m

onze accomodaties op uw glamping?

We bespreken graag de mogelijkheden!

Heeft u interesse in één of meerdere structuren? Vul het onderstaande contactformulier in. Noteer alvast eventuele vragen en/of opmerkingen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

  • Geïnteresseerd in:

Wellicht ook interessant

Flores

Flores

2

6m2

Armytent

Armytent

8

25m2

Bunkhouse

Bunkhouse

2

9m2

Air

Air

2

14m2

Wood Lodge Junior

Wood Lodge Junior

2

13 - 18m2

Dreamotel

Dreamotel

2

7m2