Onze glamping tenten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast behoort maatwerk tot een van de vele mogelijkheden. Ons aanbod staat voor innovatie, beleving en kwaliteit. Door de zorg en toewijding die onze vakmensen besteden aan ontwikkeling blijven wij onze tenten tot in de kleinste details verbeteren. We schatten het creëren van beleving op waarde en zien dit niet als een toevoeging maar als de basis van een buitengewone glamping of camping experience. Deze basis creëert u met onze glamping tenten door de bijzondere ontwerpen en natuurlijke uitstraling. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan hieronder verder.

onze accomodaties op uw glamping of festival?

We bespreken graag de mogelijkheden!

Ook maatwerk safaritenten zijn mogelijk

Het adviesgesprek

Naast ons huidige aanbod zijn we specialist in maatwerk. Samen bespreken we uw wensen waarbij we een advies uitbrengen. Wordt het een gezinstent of juist voor twee personen? Welke materialen heeft u in gedachten? Wat wordt de locatie van de tent? Samen met u nemen we stapsgewijs alle punten door.

De ontwerpfase

Hebben we alles in kaart gebracht? Op de tekentafel wordt de tent uitgewerkt in een gedetailleerde (3D) tekening door onze technische tekenaar. Samen met u bekijken we het ontwerp en passen het aan tot u tevreden bent met het eindresultaat.

De realisatie

Bent u zover? Ons enthousiaste team gaat graag aan de slag met de realisatie van de op maat gemaakte tent. Inkoop, transport en een opbouwteam worden geregeld voor de (turn-key) oplevering waarbij we u van elke stap op de hoogte houden.

 

U kunt ons vinden op