Glamping tenten kopen

Ons assortiment glampingtenten met inrichting is breed en divers, heeft een luxueuze uitstraling en wordt vervaardigd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Met zorg en toewijding blijven onze vakmensen de tenten doorontwikkelen en tot in de kleinste details verbeteren om de ‘return on investment’ voor u te optimaliseren. We denken graag samen met u na over de tenten en aankleding die het best passen bij de beleving die u wilt creëren. Ook denken we graag met u na over optimaal onderhoud van uw tenten.

Wood Lodge Junior

Wood Lodge Junior

2

13 - 18m2

3095

Wood Lodge Midi

Wood Lodge Midi

2-5

32-32-39m2

6895

Wood Lodge

Wood Lodge

2-4/4-6/6-8

43-54-65m2

6895

Luxury Safari Lodge

Luxury Safari Lodge

4-5/6-8

55-64m2

9250

Glamping Lodge

Glamping Lodge

2-5

56m2

7995

The Village

The Village

2 -10

13 - 53m2

6350

Giant Hat

Giant Hat

2-4

83m2

13400

Panorama Dome

Panorama Dome

2

18m2

7550

Panorama Tent

Panorama Tent

2-4

52,5- 56,5m2

10500

Arcade

Arcade

4-6

65m2

14500

Big Tarp

Big Tarp

40

93,75 m2

2450

U kunt ons vinden op

onze accomodaties op uw glamping?

We bespreken graag de mogelijkheden!

Creëer beleving met Glamping tenten

Beleving is geen toevoeging op, maar de basis voor een buitengewone glamping of camping. Door onze uitgebreide samenwerking met grote festivals en evenementen weten we als geen ander op praktische wijze beleving te creëren waarmee u het verblijf van uw gast nog aangenamer kunt maken. We denken altijd met u na over passende oplossingen op uw glamping of camping.

We vinden het belangrijk dat u niet alleen weet wat u koopt maar dat u ook de gelegenheid krijgt om onze tenten te voelen, te zien en te ervaren. We leiden u graag rond bij onze showroom en projecten.

Werkwijze bij aankoop Glamping tent

Service & onderhoud van Glamping tenten

Om de levensduur van uw Glamping tenten te verlengen en de beleving voor uw gasten optimaal te houden is goed onderhoud essentieel. We bieden u hiertoe diverse services aan.

Winterklaar

Tijdens de ‘winterklaar onderhoudsbeurt’ komt onze servicemedewerker uw tenten voorbereiden op (extreme) winterweersomstandigheden. Frame, tentdoek, ritsen en koppelingen; alles wordt gecheckt en waar nodig gerepareerd.

Impregnatiebehandeling

Onze tenten zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardig geïmpregneerd tentdoek dat ervoor zorgt dat het tentdoek van buitenaf waterdicht is. Zonlicht tast deze impregnatielaag door de jaren heen aan. Door onze periodieke impregnatiebehandeling voorkomen we lekkages en schimmelvorming.

Anti-alg-behandeling

Niets vervelender dan groene aanslag op uw aangeschafte tenten. Doordat de tenten altijd buiten staan is het tentdoek vatbaar voor mossen en algen die de groene aanslag veroorzaken. Hiertegen hebben we een speciaal anti-alg serviceprogramma. Hiermee kunnen we de aanslag grondig verwijderen en geven we het tentdoek een beschermende laag die ervoor zorgt dat alg-vorming minder snel terugkeert.

Reparaties

Onze gespecialiseerde vakmensen helpen u graag met het vakkundig herstellen van schade aan uw tentdoek. Indien mogelijk vindt dit altijd plaats op locatie. Daarnaast beschikken we over een eigen naaiatelier. Hierdoor kunnen we ook schades herstellen die te hoog zitten of te groot zijn voor reparatie op locatie.

Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze service? Neem dan contact met ons op.

Investeren in een glamping tent voor je camping?

Glamping tenten kopen is een slimme investering en daarom een stap die steeds meer camping- en hoteleigenaren zetten. De vraag naar een luxe vakantie accommodaties onder vakantiegangers stijgt. Hier kunt u als camping eigenaar van profiteren.

 

Glamping tenten worden aangeschaft voor de diversiteit in kampeer- en slaapmogelijkheden. Met de populariteit in de verhuur van de glamping tenten is dit juist nu een interessante investering. Veel eigenaren van campings en/of recreatiegebieden kiezen vandaag de dag voor de aanschaf van glamping tenten.

Glamping tenten zijn populair

Glamping tenten en structuren zijn erg populair. Nederlanders brengen hun vakantie graag door in een luxe glamping tent. Voor de eigenaren van een camping of recreatiegebied is een glamping tent een goede investering. Steeds meer vakantiegangers zijn namelijk op zoek naar een luxe vakantieaccommodatie.

Glamping is luxe kamperen

Glamping neemt toe in populariteit. Deze vorm van luxe kamperen biedt uw gasten alles wat er nodig is voor een zorgeloze vakantie. Een ruime tent die voorzien is van fijne bedden, een keuken en desgewenst een mooie badkamer. Zo wordt vakantievieren voor uw gasten wel heel luxe!

Glamping tenten naar uw wensen

Bij CampSolutions hebben we altijd een glamping tent die aansluit bij uw ideeën! We hebben glamping tenten, maar ook andere unieke structuren die dezelfde behoefte vervullen. 

 

GLAMPING TENTEN VAN CAMPSOLUTIONS

CampSolutions heeft jarenlange ervaring en knowhow met diverse soorten glamping tenten. We zijn trots op de transparante en duurzame samenwerkingen met onze partners waardoor we een zeer breed assortiment met karakteristieke glamping en hospitality tenten kunnen aanbieden.

Glamping tent kopen

Naast de standaard wereldwijd bekende canvas Safari Lodges, hebben we tal van unieke en gevarieerde glamping accommodaties. De glamping accommodaties hebben ieder een eigen typerende markante en bijzondere uitstraling. Het zijn echte eyecatchers op uw locatie. Het aanbod varieert van ultraluxe tiny houses met ingebouwde sanitaire voorzieningen, festival glamping accommodaties tot design tenten, Tipi tenten en Bell safari tenten. Zelfs op maat gemaakte hospitality structuren en luifels behoren tot de mogelijkheden.

Tevens bieden we service en onderhoud aan. Wij zorgen dat de structuren seizoensklaar gemaakt worden en verzorgen eventuele reparaties en schoonmaak aan uw glamping tent.

Een glamping tent kopen op maat

Al onze safaritenten en lodges zijn in verschillende formaten leverbaar. Daardoor kunt u altijd kiezen voor het formaat dat het beste past bij uw situatie.

Glamping tenten voor winterverhuur

CampSolutions verkoopt glamping tenten die je het gehele jaar kunt verhuren. Zo heeft u als camping eigenaar maximaal profijt van uw investering en maakt het de business case extra interessant.